Ταξίδι του Ντουμπάι, γύροι, σαφάρι ερήμων και σε απευθείας σύνδεση κρατήσεις ξενοδοχείων. Χαμηλότερα ποσοστά που εγγυώνται.

Γύροι και σε απευθείας σύνδεση κράτηση 
ξενοδοχείων στο Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.) από το 1997.

Το ταξίδι & ο πολιτισμός είναι touroperator στο Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.) που χειρίζεται όλο το είδος γύρων στο Ντουμπάι. 

Μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τώρα!

Το Al Maktoom Rashid δοχείων Maktoom 
Shaikh αφήνει τις ανησυχίες αυτού του κόσμου και συναντά το 
Λόρδο του στους ουρανούς.Υπηρεσίες ταξιδιού και πολιτισμού
του Ντουμπάι.Σαφάρι ερήμων του Ντουμπάι, γύροι του 
Ντουμπάι κρουαζιέρας του Ντουμπάι Dhow.Σαφάρι αμμόλοφων
ερήμων στο Ντουμπάι.Ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, Σάρτζα, 
Alain, Αμπού Νταμπί, Ajman, Khorfakan.

Σπίτι Επαφή Ξενοδοχεία Ε.Α.Ε. Γύροι του Ντουμπάι Περίπου εμείς Οδηγός ταξιδιού Ε.Α.Ε.

Σαφάρι ερήμων του Ντουμπάι

Κρουαζιέρα του Ντουμπάι Dhow
Συσκευασίες γύρου Ε.Α.Ε.
Σύντομοι γύροι του Ντουμπάι
Κρατήσεις ξενοδοχείων στο Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.)
Γύροι πολυτέλειας του Ντουμπάι
Αρθρα για το Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.)
Επίδειξη φωτογραφικών διαφανειών του Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.)
Σχεδιάγραμμα χώρας Ε.Α.Ε.
Περίπου Ισλάμ
Πρεσβείες του Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.)
Επιχείρηση στο Ντουμπάι & τα Ε.Α.Ε.
Σύνδεση με μας
Αραβικό عربي

 

Υποδοχή
Περιοχή ταξιδιού του Ντουμπάι περιεκτικότερη.

Υπάρχουν πάνω από 400 σελίδες, που ενημερώνονται τακτικά με τις νέες πληροφορίες και τις συναρπαστικές προσφορές για τους γύρους στο Ντουμπάι Σάρτζα Alain & υπόλοιπο Ε.Α.Ε. που μπορείτε να επιθυμήσετε σε αυτήν την περιοχή για τη μελλοντική αναφορά.

Οδικός χάρτης Ε.Α.Ε.

Τα Ε.Α.Ε. είναι μια από τις ασφαλέστερες και σταθερές χώρες στον κόσμο, είναι καλά εξοπλισμένος με τις πιό προηγμένες εγκαταστάσεις. Τα ξενοδοχεία είναι στην αφθονία και την περισσότερη λεπτή ποιότητα και προσφέρουν την αξία για τα χρήματά σας.

Έχουμε πολλές συσκευασίες γύρου συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, της Σάρτζασ, του Αμπού Νταμπί, του Alain, και άλλων θέσεων. Παρακαλώ ελάτε σε επαφή με μας με τις λεπτομέρειες των ρυθμίσεων ταξιδιού σας και θα είμαστε ευχαριστημένοι να σας στείλουμε ένα απόσπασμα.

Το ταξίδι & ο πολιτισμός θα επιθυμούσαν να σας προσκαλέσουν για να επισκεφτούν αυτήν την μυθική χώρα. Παρακαλώ κοιτάξτε βιαστικά μερικοί από τους γύρους μας και μας ελάτε σε επαφή με για τις λεπτομέρειες των γύρων ή μας έχει να προσαρμόσουμε κάνει ένα πρόγραμμα για σας.

Πλήρεις γύροι για το Ντουμπάι & τα εμιράτα

5 Ημέρες Ντουμπάι Αμπού Νταμπί & γύρος ανατολικών ακτών
14 Γύρος πολιτισμού εμιράτων ημερών
8 Πλήρης γύρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ημερών

Παρακαλώ ακολουθήστε τις συνδέσεις στο δικαίωμα να κοιταχτεί βιαστικά αυτή η περιοχή ή αναζήτηση οποιωνδήποτε συγκεκριμένων πληροφοριών για το Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.) . Θα βρείτε εδώ κάθε πράγμα, περιηγήσεις γύρου για το Ντουμπάι & το υπόλοιπο των εμιράτων, των ποσοστών ξενοδοχείων στα ποσοστά αυτοκινήτων Ε.Α.Ε. στο Ντουμπάι (Ε.Α.Ε.) και των αναλυτικών πληροφοριών για όλες τις περιοχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σύντομοι γύροι του Ντουμπάι

Σαφάρι ερήμων του Ντουμπάι : Μια συγκλονίζοντας 4WD κίνηση στην αμμώδη έρημο κοντά στο Ντουμπάι. Δείτε το ηλιοβασίλεμα στην έρημο και έχει ένα εύγευστο bbq γεύμα με τον αραβικό χορό κοιλιών. USS59 ανά άτομο. Περισσότερες λεπτομέρειες - βιβλίο τώρα!

Κρουαζιέρα του Ντουμπάι Dhow: Η κίνηση στον πίνακα κολπίσκου του Ντουμπάι σε μια πολυτέλεια Dhow (βάρκα) έχει ένα γεύμα μπουφέδων εν πλω. Σαν πανιά βαρκών στον κολπίσκο. Βεβαιώστε τα κύρια ορόσημα του Ντουμπάι USS37.00 ανά άτομο περισσότερες λεπτομέρειες - βιβλίο τώρα!

Γύρος πόλεων του Ντουμπάι: Επισκεφτείτε το μουσείο του Ντουμπάι, η παραλία Jumairah είναι εμπορικά κέντρα και το κέντρο πόλεων του Ντουμπάι. USS40 ανά άτομο περισσότερες λεπτομέρειες - βιβλίο τώρα!

Γύρος ανατολικών ακτών: Κίνηση μετά από τη φυσική επαρχία και σε όλη την πράσινη όαση του Al Dhayd, για να φθάσει στην ακτή. Το πέρασμα από Masafi και το λιμένα Dibba, Βλέπει το παλαιότερο μουσουλμανικό τέμενος του οθωμανικού ύφους σε Bidyah. Μετά το μεσημεριανό γεύμα στην κίνηση Khorfakkan στο οχυρό του Φούτζερα και έπειτα στην ακρόπολη Bitnah. USS92.00 ανά άτομο περισσότερες λεπτομέρειες - βιβλίο τώρα!

Θ*Αλαην Tour:  Δημοφιλής ιστορική έλξη επίσκεψης που κυμαίνεται από ένα από τα οχυρά που χτίζονται από την κυβερνώσα οικογένεια Al Nahayan στους προϊστορικούς τάφους σε Hili, οι οποίοι θεωρούνται περισσότερο από 5000 έτη ηλικίας επίσκεψης το μουσείο, η αγορά καμηλών, όαση Buraimi και ο κήπος USS110.00 λόφων ανά άτομο περισσότερες λεπτομέρειες - βιβλίο τώρα!

Νεώτερες σελίδες που προστίθενται σε αυτήν την περιοχή

Αέρας επικράτησης του Ντουμπάι : Καιρός στο Ντουμπάι
Κλασικό σαφάρι ερήμων του Ντουμπάι: Νέο συναρπαστικό σαφάρι ερήμων
Ξενοδοχεία στο Ντουμπάι : Κατάλογος επενδυμένων με φτερά ξενοδοχείων στο Ντουμπάι.


Οι υπηρεσίες ταξιδιού & πολιτισμού είναι πλήρης χειριστής γύρου υπηρεσιών στο Ντουμπάι. Η μητρική εταιρεία ιδρύεται στο Ντουμπάι και είναι χορηγημένη άδεια από την κυβέρνηση των Ε.Α.Ε. για να χειριστεί όλα τα είδη κρατήσεων ξενοδοχείων γύρων και ενοικίων αυτοκινήτων. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι κρατήσιμες μέσω της σε απευθείας σύνδεση μορφής μασ. Σιγουρευόμαστε για να απαντήσουμε εσείς μέσα σε 24 ώρες. 

Χτυπήστε για να επισκεφτείτε το συνδεμένο με 
καλώδιο δίκτυο πρεσβυτέρων

  . Πνευματικά δικαιώματα 2003 - 2008, Τα δικαιώματα που διατηρούνται όλα.

Επαφή  |  Χάρτης περιοχών |     


Θελήστε να διαφημίσετε σε αυτήν την περιοχή;Cotact εμείς

Όλος ο κατάλογος συνδέσεων


| Σπίτι | Λεπτομέρειες επαφών | Κρατήσεις ξενοδοχείων | Εγγυημένοι γύροι αναχώρησης | Σαφάρι ερήμων του Ντουμπάι | Κρουαζιέρα του Ντουμπάι Dhow